Kedvezmény és inspiráció

Kapd meg európa leginspirálóbb "heti megjelenését".

Akár 50% kedvezményt is találhatsz a hírlevelünkben!.

A hírleveleket egyszer vagy kétszer küldjük ki egy héten.

Inspiráció a hétre
Hét 39
Hét 39

Pénzcsipeszek

11 termék raktáron - ingyenes kiszállítás

Egy egyszerű pénzcsipesz minden, amire szükséged van, ha csak papírpénzt és esetleg néhány bankkártyát akarsz magaddal hordani. Ha nem érdekelnek a vaskos tárcák a külön kártyatartóikkal, cipzározható zsebeikkel, patentjeikkel és az össze többi extrával, akkor egy sima pénzcsipesszel jársz a legjobban!
Választás:
Összes szűrő törlése
+
Szín

Fekete

Acélszürke

Arany

Bezárás
Anyag

Egyéb fém

Rozsdamentes acél

Bezárás
Márka

Trendhim

Bezárás
Ár
Ft
-
Ft
Alkalmaz
Rendezés:
11 Talált termék
Egy pillanat..

Heti kedvezmények és ajánlatok

  • - Akár 40% kedvezmény az új kollekcióink darabjaiból
  • - Európa leginspirálóbb "heti ajánlatai"
  • - Olykor 50%-os exkluzív kedvezmények a hírlevélben

...és még egy rakás jó dolog heti 1-2 alkalommal.

Bármikor leiratkozhatsz

highfive

Oh, yeah! Üdv a családban!

Pár napon belül számíthatsz tőlünk egy e-mailre.

email-bg

Pénzcsipesz webáruház, ahol a legnagyobb a választék

A Trendhim egy olyan ékszer webáruház, ahol a rengeteg ékszeren kívül különböző kiegészítőket lehet kapni. Nevezhetjük pénzcsipesz webáruháznak vagy ékszer webáruháznak a lényeg ugyanaz: minőségi termékek megfizethető áron. A webáruház székhelye Dániában található, azonban minden megrendelt terméket 1-5 munkanap alatt kiszállítunk. Minden pénzcsipesznek fekete ajándéktáskát adunk, így nem kell aggódni, hogy szállítás vagy tárolás közben megsérül az adott darab. A termékeink acélból készülnek, ezáltal strapabíróak és egy nagyobb köteg pénzt is bele tudunk tenni anélkül, hogy meghajolna a termék.

Pénzcsipesz rendelés 365 napos, ingyenes visszatérítéssel

Kevés olyan webshopot találunk az Interneten, ahol akár egy darab pénzcsipesz rendelésnél is ingyenes a kiszállítás és 356 napig ingyenes visszatérítést is vállalnak. A weboldalon pár perc alatt meg tudod rendelni az általad választott terméket, azonban ha bármiféle kérdésed lenne a rendeléssel kapcsolatban mi minden munkanapon reggel 9 és délután 5 óra között rendelkezésedre állunk. Minden munkanapon délután négy óráig tudod leadni rendelésed és még aznap a futárokhoz kerül, akik pár nap alatt kiszállítják a terméket. Legyél bárhol az országban a weboldalunk segítségével gyorsan és egyszerűen tudsz rendelni akár otthonról a foteledből.

Pénzcsipesz ár, ami minden ember számára kedvező

Biztosan ismered azt az érzést, hogy egy egész pénztárcát cipelsz magaddal mindenhova, pedig csak egy kis pénzre lenne szükséged. Az ilyen alkalmakra a legjobb egy pénzcsipesz, hiszen kis helyen elfér, könnyű, nem húzza le a zsebet és masszív anyagának köszönhetően akár egy nagyobb köteg pénzt is bele tudunk tenni. Azonban nem mindegy, hogy mennyibe kerül egy adott darab. A Trendhimnél a pénzcsipesz ára kedvező és a termék minősége is kiválló. Ha nem szeretnél több tízezer forintot elkölteni egy termékre, nálunk biztosan megtalálod a számításaidat.

A pénzcsipeszek fajtái

Számos fajta férfi pénzcsipesz létezik, de ezeket be lehet sorolna két fő kategóriába: hagyományos pénzcsipeszek és a kombinált csipeszek/kártyatartók.

Hagyományos pénzcsipeszek

Itt kezdődik minden. Ezek általában fémből készülnek, és arra tökéletesen megfelelnek, hogy mindig legyen nálunk némi készpénz és egy-két bankkártya. Nem csupán praktikusságukat kell kiemelni, hanem nagyon jól is tudnak kinézni, és a legtöbb minden további nélkül elfér a nadrágunk első zsebében.

Kombinált csipeszek/kártyatartók

Ezek olyan széthajtható pénzcsipeszek
vagy kártyatartók amiknél egy külön rész van a pénznek a hagyományos, papírpénznek fenntartott zseb helyett. Néhány esetben ez kívül van a csipeszen, más modelleknél viszont belül található.

Rozsdamentes acél pénzcsipeszek

Gyakorlatilag az összes hagyományos pénzcsipeszünk 100%-ban rozsdamentes acélból készültek, amik hosszú éveken át kiszolgálják majd a jövendő tulajdonosukat! A csillogó fém tökéletes alapja egy ilyen pénzcsipesznek. Más tárcákhoz képest az áruk is kedvező, és egy egyedi csipesz tökéletesen kiegészíti a stílusos férfi ruhatárát!

Mit tud egy pénzcsipesz

A puritán dizájn miatt egy hagyományos pénzcsipeszen semmi felesleges nincs. Amit tudnak, abban viszont verhetetlenek.

Nadrágzsebben elfér

Egy hagyományos pénzcsipesz remekül elfér egy elülső nadrágzsebben. Ennél praktikusabb és biztonságosabb módon nem tudhatod magadnál a legfontosabb dolgaid! Nincs többé kínosan dudorodó zseb, hacsak nem szeretsz magaddal hordani egy jó vastag kötegnyi készpénzt...

Tartós pénzcsipeszek

Egy jó rozsdamentes acél pénzcsipesz egész életen át kiszolgál majd! Arra ügyelni kell, hogy azért ne feszítsük szét túl sok bankjeggyel és kártyával.

Hordjál magaddal kevesebbet

Ha átváltasz egy kombinált csipesz/kártyatartóra, az tökéletes lehetőség arra, hogy végleg megszabadulj a közben feleslegessé/hasznavehetetlenné vált kártyáktól és egyéb papíroktól, amik időtlen idők óta a régi tárcádban lapultak!