Rendben
Bezárás
Kosárhoz adás
Belépés

Kérünk, ellenőrizd, hogy jó e-mail címet vagy jelszavat adtál meg.

Hoppá! Az e-mail címedre is szükségünk lenneÉrvénytelen e-mail címet adtál meg
Várj! Ez a mező kimaradt
A jelszavam törlése

Küldtünk neked egy e-mailt! Hamarosan bejelentkezhetsz!

Hoppá! Az e-mail címedre is szükségünk lenneÉrvénytelen e-mail címet adtál meg
Ingyenes visszatérítés 365 napig
Ingyenes szállítás 11 999 Ft rendelés felett.
i
06-1-998-9225 - (munkanapokon 09-17 óráig)
Minden kiegészítő
Kiegészítők öltönyhöz
Ékszerek
Táskák & Pénztárcák
Keresési eredmények erre ""
Bezárás
Minden eredmény megtekintése
Ingyenes szállítás 11 999 Ft rendelés felett.
i
Trendhim
×
Nyelv:
Minden kategória
Borotválkozás
Csokornyakkendők
Díszzsebkendők
Fülbevalók
Gyűrűk
Hajtókatűk
Kalapok
Karkötők
Kesztyűk
Mandzsettagombok
Nadrágtartók
Napszemüvegek
Nyakkendők
Nyakkendőtűk
Nyakláncok
Pénztárcák
Szakállápolás
Sálak
Táskák
Órák
Övek
06-1-998-9225
Munkanapokon 09-17 óráig
Keresési eredmények erre ""
Minden eredmény megtekintése

Kedvezmény és inspiráció

Kapd meg Európa leginspirálóbb "heti megjelenését".

Akár 50% kedvezményt is találhatsz a hírlevelünkben!.

A hírleveleket egyszer vagy kétszer küldjük ki egy héten.

Hoppá! Az e-mail címedre is szükségünk lenneÉrvénytelen e-mail címet adtál meg

Oh, yeah!

Üdv a családban!

Pár napon belül számíthatsz tőlünk egy e-mailre.

Inspiráció a hétre
Hét 3
Hét 3
Minden héten egy új megjelenést ajánlunk neked, amelyeket a legvagányabb termékekből és márkákból állítunk össze!

A Trendhim története és alapértékei


A Trendhim saját filozófája a nagyszerűségről


Mi itt a Trendhimnél mindent megteszünk a nagyszerűségért! Csak olyan termékeket árulunk, amik szerintünk is nagyszerűek! Csak olyan szolgáltatást nyújtunk, aminek mi is hiszünk a nagyszerűségében! Csak olyan munkatársakat veszünk fel, akikről tudjuk, hogy mindent megtesznek majd a vásárló elégedettségéért! Mi a vásárlóinknak 365 napot adunk arra, hogy visszaküldjék a termékeinket, mert szerintünk ez így nagyszerű! Mi azon vagyunk, hogy vásárlóink a lehető legjobb tapasztalatokkal távozzanak tőlünk, hogy valósággal szerelembe essenek a termékeinkkel! Ennyit akarunk, nem többet, nem kevesebbet!


Olvasd el ezt a rövidke történetet arról, hogyan jött létre a Trendhim, hogyan tettük meg az első lépéseket, és mivé váltunk azóta.
2007Minden jó sztorinak van egy kezdete... De az nem hajnali négy óra lesz.A Trendhimet még 2007-ben alapítottuk Sebastian (én Mikkel vagyok) barátommal. Még csak 18 évesek voltunk, és az utolsó évet tapostuk a középiskolában. Fiatalok voltunk tele energiával és talán némi naivitással is, de a szívünk már akkor is egy saját vállalkozásért dobogott.

Alapvetően két ötletünk volt arra, hogyan is kéne egy jó üzletbe belefogni. Az egyik, hogy kenyeret szállítunk házhoz a hétvégi napokon, a másik egy online üzlet férfi ékszereknek és más kiegészítőknek.

Ugye hallottad már azt a mondást, hogy egy vállalkozónak mindent bele kell adnia a sikerért? Nos, mi ezzel teljes mértékben egyetértünk, viszont az hamar kiderült, hogy a hajnali négyes kelések a kenyérüzletben nem nekünk valók.
A döntés meg is született így. A házhoz szállítást gyorsan elfelejtettük, és a hajnali kelés hamuja alól felszállt a Trendhim főnixmadara!

Mikkel és Sebastian még suhancként
Mikkel és Sebastian - A Trendhim fiatal megalkotói
2008Köszi, anyaA kezdéshez 4000 eurónyi tőkénk volt, amit a saját izzadtságunkkal kerestünk meg. Túlestünk a szükséges papírmunkán, túléltük valahogy a soha véget nem érő szerencsekívánságokat (ez is megér egy külön misét), és belefogtunk az üzletbe.

A naivitásunknál csak a szenvedélyünk volt nagyobb, amikor fejest ugrottunk az e-kereskedelem bugyraiba. Elkészült a weboldal, összevásároltuk az árút, elkezdtünk a vevőkkel foglalkozni. Biztosítások, könyvelés, termékfotózás, a lista csak nem akart véget érni.

De bennünk égett a tűz, és rendületlenül valami nagyszerűt akartuk ketten létrehozni

Hogy nézett ki a Trendhim weboldala 2009-ben
Íme egy kép arról, hogy nézett ki a Trendhim weboldala még 2008/2009-ben. Ma már mi is nevetünk rajta.


A közeli barátok és a családtagok nem mindig értették, mit miért csinálunk. Néhányuk azt emlegette, hogy milyen remek oktatás állhat mögöttünk, hogy egyből ilyen kockázatos vállalkozásba fogtunk.
Végül még Sebastian anyja is, aki eleinte ellenezte, amit csináltunk, elfogadta, hogy mi ketten a célunknak élünk és semmi nem állhat az utunkba,

Mára már ő a legnagyobb rajongónk, aki olyan sok időt ölt el az oldalon, hogy apró hibákat hamarabb észrevesz, mint mi.2009Róma 83 négyzetmétereHa valaki előre szólt volna nekünk, hogy a hét minden napján 16 órákat kell dolgoznunk, hogy újabb tízezer eurót kell beletennünk a vállalkozásba, hogy fel kell adnunk a társasági életünk nagyját két egész évig, akkor lehet, bele se fogtunk volna. Ilyenkor köszönetet mondunk magunkban annak a naivitásnak, ami segített elindulni ezen az úton.

2007-től 2010-ig még mindkettőnknek megvolt a részidős állása a postánál, hogy azért tudjuk kenyeret (és néha egy kis vajat is) letenni az asztalra.

Sebastián és én is egy 83 négyzetméteres lakásban szorongtunk, ekkora helyre fért el a fürdőszoba, az ágyak, a konyha, a spájz, na meg az irodánk.

billed af lejligheden på 83m2billed af lejligheden på 83m2billed af lejligheden på 83m2
Az a 83 négyzetméter, ami évekig Sebastian és Mikkel lakása és a Trendhim központja is volt


Rómát sem egy nap alatt építették fel, ezzel mi is tisztában voltunk.

2009 végére már elég pénzt kerestünk a vállalkozásunkkal, hogy otthagyják a régi munkákat és teljes időben foglalkozzunk a Trendhimmel. Micsoda érzés volt ez!

Még mindig emlékszem arra a furcsa érzésre a gyomromban, amikor a kilépésem napján hazafelé tartottam. A rendkívüli boldogság, az izgatottság, a stressz, az idegesség és az idegösszeomlás szélének egy kínos egyvelege volt.
Vajon jól döntöttünk? A Trendhimmel mára mind a ketten többet keresünk egy hónapban, mint korábban a postánál fél év alatt!
Ugyanakkor azzal is tisztában voltunk, hogy ezután több időnk lesz arra, hogy olyanná alakítsuk a Trendhimet, amilyennek látni szeretnénk.2010Ugyan kinek kell külön hálószobaA dolgok kezdtek gyorsan beindulni. Új termékkategóriákat vezettünk be, új országokban jelentünk meg, ugyanakkor kifogytunk a helyből. Szó szerint minden sarokban dobozok hevertek, mi meg kénytelenek voltunk matracon aludni a nappaliban.


Mivel mind a ketten még szinglik voltunk, ezért kibéreltünk egy hatalmas villát egy lakóövezetben. Azt hittük, ez a tökéletes megoldás a problémánkra, mert így nem kell minden reggel felautóznunk az irodánkba, és reggeltől estig otthon dolgozhatunk.

A külvárosi villa, ahova költöztünk
Ebbe a külvárosi villába költöztünk. Itt mindkettőnknek és a Trendhimnek is elég hely jutott.
2011Egy új éraAztán jött a 2011-es év, és nekünk megint költöznünk kellett, ugyanis a tulajdonos számunkra ismeretlen okból úgy döntött, hogy eladja a villát. Kissé ciki volt, hogy menet közben derült ki, hogy az új tulaj be akarna költözni.


Akkor már kissé öregebbként és bölcsebbként (de még mindig szenvedéllyel tele) úgy döntöttünk, hogy végre kibérlünk egy rendes, 200 négyzetméteres üzlethelyiséget.

Ebbe a külvárosi villába költöztünk
A raktárház, ahova végül a Trendhim került. Ez a két boldog fickó mi vagyunk

Én és Sebastian ekkor még mindig együtt éltünk. Együtt dolgozni otthon csodálatos érzés volt, de az életünk másik fele leginkább alvással telt.2012A gyors rakéta, ami nem egyenesen szálltMindig tudtuk, hogy többet akarunk annál, hogy csupán egy webes viszonteladó legyünk. 2012-ben ezért egy új dologba fogtunk, és létre akartunk hozni egy saját márkát férfi kiegészítőknek. Így született meg a Lucleon. Néhány éven át a belünket is kidolgoztuk, hogy minden ízében valami igazán egyedit hozzunk létre.Így visszanézve talán jobban jártunk volna, ha kicsit több figyelmet fordítunk csak külön a Trendhimre, mint egyszerű webshopra. De ha valaki annyira akaratos valaki, mint mi voltunk akkor, akkor az nem tud helyben ülni, hogy sokáig ugyanazt csinálja.

De minden jó, ha a vége jó. Végül sikerült megtalálnunk a tökéletes egyensúlyt a Trendhim és a Lucleon között. Mára a Luclen szerves részévé vált annak, amik vagyunk, és egy remek üzenet arra nézve, hogy mit is akarunk a jövőben.
De azért voltak idők, amikor többet vállaltunk magunkra, mint amennyivel elbírtunk.2014A Redbull és a tűz tökéletes kombinációja2013/2014 fordulóján aztán felgyorsultak a dolgok.

A Trendhim újabb családtaggal gyarapodott, amikor Martin vált a harmadik üzleti partnerré! Martin igazi energiaital-függő volt, de mi nagyon bírtuk a pörgős stílusát!

Gondolhatjátok, hogy Martin milyen jól beilleszkedett a mi kis munkamániás körünkbe. Nem egyszer túlóráztunk az éjszakába nyúlóan együtt, hogy végül mind egy matracon aludjunk el. Emlékszem, egyszer arra ébredtem, hogy Martin újra megnyit egy RedBullt. Neki erre volt szüksége a reggeli kezdőlökéshez!

Egy kép hármunkról. Balról jobbra, Martin, Sebastian és Mikkel.
Egy kép mindhármunkról. Balról jobbra: Martin, Sebastian és Mikkel.

Végre nem nekünk kellett minden megrendelést becsomagolnunk, hanem fel tudtunk venni néhány diákmunkást is, így a cég fejlesztésére koncentrálhattunk.

2014 végére a Trendhim olyan ütemben növekedett, mint a frissen locsolt bambusz. Jelen voltunk Norvégiában, Svédországban, Finnországban, sőt, Hollandiában is. Ennyi idő alatt a kínálatunk is megduplázódott. Gondolhatod, mennyire voltunk elfoglaltak.2015Egy csodálatos élményKarina és Kristof is csatlakozott a kis csapatunkhoz. A készletünk egyre csak bővült, hogy a 200 négyzetméretes raktárház is annyira zsúfolttá vált, hogy csak oldalazva lehetett a polcok között közlekedni. Olyan hatása volt az egésznek, mintha egy fedett egyirányú utcába léptünk volna!

Ezért aztán tartottunk egy családi kupaktanácsot. Nehéz szívvel, de megváltunk a gyökereinktől, és elköltöztünk...
… Az utca másik végébe.
Itt már öten vagyunk. Balról jobbra, Sebastian, Karen, Karina, Mikkel és Martin.
Egy kép ötünkről. Balról jobbra, Sebastian, Karen, Karina, Mikkel és Martin. Kristof sajnos nincs a képen

A jelenlegi főhadiszállásunkban már elég hely van gokartversenyekhez, ping-pong asztaloknak, na meg elég tér az ötletbörzékhez is.

Az agglegényes éjszakáknak és a hálószobai alvásoknak ezzel vége szakadt.

Ha valaki arra gondol most, hogy innentől számítottunk igazi profiknak. Mi úgy gondoljuk, nem ez a helyzet, legalábbis a hagyományos értelemben biztos nem.

Mi sosem voltunk az a mintakövető típus, és ez a mai napig tetten érhető a Trendhim működésében. Azt már régen eldöntöttük, hogy csak a szakmaiság kedvéért nem válunk igazi profikká sem cégként, sem egyénenként. Ezért is jobban szeretjük közvetlen módon, gyakorlatiasan megszólítani a vásárlóinkat, mint egyik emberi lény a másikat. Az alkalmazottaink családtagnak számítanak. Egyszerre igyekszünk üzletileg és emberileg is gyarapodni.

Egy olyan céget akartunk létrehozni, aminek a nagyszerűségét a vásárlóink és az alkalmazottaink is átélhetik.2016És újra begyújtjuk a rakétákatIdén ismét nagy utazásra indulunk, és nem kevesebb, mint 10 új országban akarunk megjelenni!
Köszönjük, hogy végigolvastad a történetünk, hogy egy kicsit te is a részévé váltál annak, amik vagyunk, amit csinálunk.


A Trendhim kulcsértékei


Hat olyan érték van, ami igazán fontos a számunkra. A lényegük, hogy cégként és egyénenként is a legtöbbet hozzuk ki magunkból minden egyes nap. Úgy akarjuk felvenni a kapcsolatot a vásárlóinkkal, hogy közben meg is ismerjenek minket.#1: Azonnal szállítunk


valueprop
A célunk, hogy bárki, aki egyszer is a vásárlónk volt, akarjon visszajönni! A felmerülő problémákat könnyen, gyorsan és hatékonyan oldjuk meg. Le akarjuk nyűgözni a vásárlót, és mindig azt szállítjuk, amire az számít.


#2: Nem a nagykönyv szerint


valueprop
Nem akarunk megfelelni semmilyen kézikönyvnek vagy általános társadalmi elvárásnak, ezek olyan határok, amik nem akarjuk, hogy korlátozzanak. Mi közvetlen a vásárlóhoz beszélünk, mint az ember az emberrel. Csak a profizmus kedvéért nem akarunk profik lenni.


#3: Érezzük jól magunkat


valueprop
Egy jókedvű környezetben boldog emberek dolgoznak. A Trendhimnél külön helységek vannak szórakozásra és játékokra. De ez nem befolyásolja a kemény munkát. A központunk egy igazán különleges hely.


#4: Hatékonyság


valueprop
Mindig készen állunk a változásra, mert a változás gyarapodást jelent cégszinten és emberi mivoltunkban is! Az ötlet és a tett között rövid az út, mi még ma befejezzük azt, amit más holnapra halasztana! Mindig elsők vagyunk mindenben!


#5: Csapatként küzdünk


valueprop
A Trendhim egy nagy család, ahol mindenkire számítani lehet. Mindenkit meghallgatunk, minden ötletet megfontolunk.


#6: Hakuna Matata


valueprop
Azt jelenti, semmi vész.
Íme a mi kis családunkSebastian
Könyvelés és dizájn
Martin
Technikai dolgok
Mikkel
Vásárlás és márkák
Karina
Vevőszolgálat
Kristof
Európai terjeszkedésGyakorlati információk


Trendhim ApS
ÁFA: DK32261930
Fuglevangsvej 48
DK-8700 Horsens
Dánia

E-mail: info@trendhim.hu
Phone: 06 1 998 9225

Nem találod, amit keresel?

Küldj e-mailt
Nyitvatartás hétköznap 9:00 és 17:00 között
06-1-998-9225

Fizetési opciók

A legtöbb hitelkártyát és bankkártyát elfogadjuk. Amennyiben kérdéseid vannak, írj nekünk!

Kapcsolat

06-1-998-9225
Nyitvatartás hétköznap 9:00 és 17:00 között

Tekintsd meg a kedvcsinálónkat és a remek ajánlatainkat

Hoppá! Az e-mail címedre is szükségünk lenneÉrvénytelen e-mail címet adtál meg
Bármikor leiratkozhatsz

Oh, yeah!

Üdv a családban!

Pár napon belül számíthatsz tőlünk egy e-mailre.

© 2009-2019 | Trendhim.hu | Tel: 06-1-998-9225 - info@trendhim.hu | Felhasználási feltételek | Társadalmi felelősségvállalás (CSR) | Sajtó